Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonGræske squash frikadeller - opskrift - Madkogebogen
Flødesvampe m. hvidløg
Græske squash frikadeller
Græske squash frikadeller
Græske squash frikadeller

Græske squash frikadeller - opskrift

Til 2 personer

Ingredienser
- 900 g. squash
- 2 æg
- 2 håndfulde friske urter (fx dild, mynte og persille)
- 100 g. mandelmel
- 150 g. smuldret feta
- 1 tsk. spidskommen
- 1 tsk. salt
- 3 spsk. olivenolie
- Friskkværnet sort peber

Sådan gør du
- Vask squash og skær enderne af dem. Riv dem herefter.
- Læg den revne squash i et dørslag og drys med lidt salt. Lad den dræne i en time.
- Tag håndfulde af den revne squash og pres væsken ud.
- Hak krydderurterne.
- I en stor skål piskes de to æg. Tilsæt herefter den revne squash, de hakkede krydderurter, spidskommen, mandelmel feta og friskkværnet peber. Rør grundigt sammen.
- Sæt blandingen i køleskabet i ca. 20 min. (så mandelmelen kan suge noget af væsken).
- Opvarm olien i en slip let pande.
- Læg en klatter af blandingen på panden, som du med grydeskeen kan forme som frikadeller under stegningen. De skal have ca. 5 min. på hver side.



Forslag til


Flere gode opskrifter!


Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...
Pasta m. soltørret tomat pesto

Pasta m. soltørret tomat pesto

Fantastisk pastraret med bacon og soltørret tomat pesto...
Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Pasta og kødsovs med et hint af chili...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-

Navigation

Sociale medier