Ingredienser
- 900 g. squash
- 2 æg
- 2 håndfulde friske urter (fx dild, mynte og persille)
- 100 g. mandelmel
- 150 g. smuldret feta
- 1 tsk. spidskommen
- 1 tsk. salt
- 3 spsk. olivenolie
- Friskkværnet sort peber
Sådan gør du
- Vask squash og skær enderne af dem. Riv dem herefter.
- Læg den revne squash i et dørslag og drys med lidt salt. Lad den dræne i en time.
- Tag håndfulde af den revne squash og pres væsken ud.
- Hak krydderurterne.
- I en stor skål piskes de to æg. Tilsæt herefter den revne squash, de hakkede krydderurter, spidskommen, mandelmel feta og friskkværnet peber. Rør grundigt sammen.
- Sæt blandingen i køleskabet i ca. 20 min. (så mandelmelen kan suge noget af væsken).
- Opvarm olien i en slip let pande.
- Læg en klatter af blandingen på panden, som du med grydeskeen kan forme som frikadeller under stegningen. De skal have ca. 5 min. på hver side.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-