Ingredienser
- 900 g. squash
- 2 æg
- 2 håndfulde friske urter (fx dild, mynte og persille)
- 100 g. mandelmel
- 150 g. smuldret feta
- 1 tsk. spidskommen
- 1 tsk. salt
- 3 spsk. olivenolie
- Friskkværnet sort peber
Sådan gør du
- Vask squash og skær enderne af dem. Riv dem herefter.
- Læg den revne squash i et dørslag og drys med lidt salt. Lad den dræne i en time.
- Tag håndfulde af den revne squash og pres væsken ud.
- Hak krydderurterne.
- I en stor skål piskes de to æg. Tilsæt herefter den revne squash, de hakkede krydderurter, spidskommen, mandelmel feta og friskkværnet peber. Rør grundigt sammen.
- Sæt blandingen i køleskabet i ca. 20 min. (så mandelmelen kan suge noget af væsken).
- Opvarm olien i en slip let pande.
- Læg en klatter af blandingen på panden, som du med grydeskeen kan forme som frikadeller under stegningen. De skal have ca. 5 min. på hver side.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-