Ingredienser
- 250 g. hvide svampe (fx champignoner)
- 2 fed hvidløg
- 2 spsk. flødeost
- 1 tsk. tørret basilikum
- 1 tsk. olivenolie
- Salt og peber
Sådan gør du
- Vask svampene. Er de meget store kan de evt. halveres.
- Pres hvidløgsfeddene.
- Opvarm olien i en pande ved medium varme og tilsæt presset hvidløg og svampe.
- Rør mens hvidløg og svampe steger til de er let brunede og afgiver væske. Afgiver svampene ikke noget væske, tilsæt da et par spiseskefulde vand eller mælk.
- Tilsæt flødeost, tørret basilikum og salt og peber.
- Lad svamperetten koge i et par minutter og server varm.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-