Ingredienser
- 2 ½ dl. quinoa
- 3 ds. hakkede tomater
- 2 ds. drænede blackbeans (kan erstattes med kidneybønner)
- 1 lille dåse majs (drænet)
- 2 kyllingebouillonterninger
- 2 kyllingebrystfileter
- 1 tsk. hvidløgspulver
- 2 tsk. spidskommen
- 1 tsk. paprika
- 2 tsk. chilipulver
- 2 grønne chili
- Evt. avokado, cremefraiche og revet ost til servering.
Sådan gør du
- Skyl og hak de grønne chili.
- Bland derefter alle ingredienserne i en stor gryde med 700 ml. vand. Lad retten koge under låg ved svag varme i 2 timer.
- Tag kyllingestykkerne op af gryden og riv dem med to gafler.
- Læg den revne kylling tilbage i gryden, og lad retten koge uden låg til en del af væsken er fordampet (gerne 1 time mere).
Tip: Du kan bruge eventuelle rester dagen efter til tortillas.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-