Ingredienser
- 2 ½ dl. quinoa
- 3 ds. hakkede tomater
- 2 ds. drænede blackbeans (kan erstattes med kidneybønner)
- 1 lille dåse majs (drænet)
- 2 kyllingebouillonterninger
- 2 kyllingebrystfileter
- 1 tsk. hvidløgspulver
- 2 tsk. spidskommen
- 1 tsk. paprika
- 2 tsk. chilipulver
- 2 grønne chili
- Evt. avokado, cremefraiche og revet ost til servering.
Sådan gør du
- Skyl og hak de grønne chili.
- Bland derefter alle ingredienserne i en stor gryde med 700 ml. vand. Lad retten koge under låg ved svag varme i 2 timer.
- Tag kyllingestykkerne op af gryden og riv dem med to gafler.
- Læg den revne kylling tilbage i gryden, og lad retten koge uden låg til en del af væsken er fordampet (gerne 1 time mere).
Tip: Du kan bruge eventuelle rester dagen efter til tortillas.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-