Ingredienser
- 3 ½ dl. havregryn
- ½ - 1 dl. hakkede pekannødder
- 1 spsk. hørfrø
- 1 ½ dl. mandelsmør
- 3 spsk. agave nektar el. honning
- ½ tsk. kanel
- 1 ½ dl. revet gulerod
- 1 dl. rosiner
Sådan gør du
- I en skål blandes havregryn, pekannødder og hørfrø.
- Rør kanel, mandelsmør og agavenektar (el. honning) i.
- Rør revet gulerod og rosiner i.
- Form blandingen til små kugler (evt. med to skeer) og læg dem i køleskabet i 1 time.
- Server.
Tip: Kan opbevares i køleskabet i op til 1 uge i en lufttæt beholder.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-