Ingredienser
- 3 ½ dl. havregryn
- ½ - 1 dl. hakkede pekannødder
- 1 spsk. hørfrø
- 1 ½ dl. mandelsmør
- 3 spsk. agave nektar el. honning
- ½ tsk. kanel
- 1 ½ dl. revet gulerod
- 1 dl. rosiner
Sådan gør du
- I en skål blandes havregryn, pekannødder og hørfrø.
- Rør kanel, mandelsmør og agavenektar (el. honning) i.
- Rør revet gulerod og rosiner i.
- Form blandingen til små kugler (evt. med to skeer) og læg dem i køleskabet i 1 time.
- Server.
Tip: Kan opbevares i køleskabet i op til 1 uge i en lufttæt beholder.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-