Ingredienser
- ½ dl. mel
- ½ dl. kartoffelmel
- 1 æg
- 1 tsk. salt
- ½ tsk. chilipulver
- 10 chicken wings
- Olie til friturestegning
- 125 ml. øl eller vand
- 7 cm. frisk ingefær
- 1 ½ spsk. soya
- 1 dl. brun sukker
- 3 spsk. riseddike
- 1 dl. ris sirup
- 35 g. hakkede ristede peanuts
- 2 spsk. sesamfrø
- 1 tsk. chiliflager
Sådan gør du
- I en stor skål blandes mel, kartoffelmel, æg, salt og chilipulver til en pasta. Med hænderne blandes chickenwings i skålen, til de er dækkede af pastaen.
- Opvarm olien i en gryde, og steg chickenwings i 7-8 min. Tag dem derefter op og lad dem køle af og læg dem igen i olien i 7-8 min. Det sikrer at de bliver sprøde.
- Skær skrællen af ingefæren, og skær ingefæren i tynde skiver.
- I en wokgryde opvarmes øllet (eller vandet), ingefær, soya, brun sukker, riseddike og rissirup. Lad blandingen småkoge indtil det får en konsistens som honning og begynder at skumme.
- Sluk for kogepladen og rør chickenwings, hakkede peanuts, sesamfrø og chiliflager i.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-