Ingredienser
- ½ dl. mel
- ½ dl. kartoffelmel
- 1 æg
- 1 tsk. salt
- ½ tsk. chilipulver
- 10 chicken wings
- Olie til friturestegning
- 125 ml. øl eller vand
- 7 cm. frisk ingefær
- 1 ½ spsk. soya
- 1 dl. brun sukker
- 3 spsk. riseddike
- 1 dl. ris sirup
- 35 g. hakkede ristede peanuts
- 2 spsk. sesamfrø
- 1 tsk. chiliflager
Sådan gør du
- I en stor skål blandes mel, kartoffelmel, æg, salt og chilipulver til en pasta. Med hænderne blandes chickenwings i skålen, til de er dækkede af pastaen.
- Opvarm olien i en gryde, og steg chickenwings i 7-8 min. Tag dem derefter op og lad dem køle af og læg dem igen i olien i 7-8 min. Det sikrer at de bliver sprøde.
- Skær skrællen af ingefæren, og skær ingefæren i tynde skiver.
- I en wokgryde opvarmes øllet (eller vandet), ingefær, soya, brun sukker, riseddike og rissirup. Lad blandingen småkoge indtil det får en konsistens som honning og begynder at skumme.
- Sluk for kogepladen og rør chickenwings, hakkede peanuts, sesamfrø og chiliflager i.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-