Ingredienser
- 400 g. kartofler
- 4 spsk. olivenolie
- 2 fed hvidløg
- Sort peber
- Salt
- Friskhakket persille
Sådan gør du
- Forvarm ovnen på 180 c.
- Skrub kartoflerne og læg dem på et stykke bagepapir på en bageplade.
- Bag kartoflerne i ca. 20 min., indtil de er bløde nok til, at man kan stikke en gaffel i dem.
- Tag kartoflerne ud af ovnen og lad dem køle i 10 min.
- Pres hvidløget og hak persillen.
- Forvarm ovnen til 230 c.
- Brug bunden af en tallerken til at knuse kartoflerne.
- Pensel de knuste kartofler med olivenolien og sprinkle med presset hvidløg.
- Læg kartoflerne tilbage i ovnen, og lad dem bage til de er sprøde og gyldenbrune (ca. 15 min.).
- Når kartoflerne er færdige krydres de med salt og peber og hakkede persille.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-