Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonPepperoni blomkålspizza - opskrift - Madkogebogen
Peperoni blomkålspizza
Peperoni blomkålspizza
Peperoni blomkålspizza
Peperoni blomkålspizza

Pepperoni blomkålspizza - opskrift

Til 2-4 personer

Ingredienser
- 1 blomkål
- 2 spsk. fløde
- 1 spsk. smør
- 20 skiver peperoni (eller anden pølse)
- 2 dl. revet mozzarella
- Salt og peber

Sådan gør du
- Skyld blomkål, og skær det i mindre stykker.
- Læg blomkålsstykkerne i en skål sammen med 2 spsk. fløde og 1 spsk. smør.
- Sæt skålen i mikroovnen (uden låg) ved høj varme i 10 min.
- Rør blomkålsblandingen sammen.
- Sæt skålen tilbage i mikroovnen ved høj varme i yderligere 6 min.
- Blend blomkålsblandingen sammen med 8 skiver peperoni og lidt under halvdelen af den revne mozzarella. Smag til med salt og peber.
- Fordel den blendede blomkålsblanding i et ildfast fad. Drys den resterende del af mozzarellaen ovenpå sammen med de sidste stykker peperoni. - Bag i ovnen ved 190 c. i 20 min.



Forslag til


Flere gode opskrifter!


Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...
Pasta m. soltørret tomat pesto

Pasta m. soltørret tomat pesto

Fantastisk pastraret med bacon og soltørret tomat pesto...
Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Pasta og kødsovs med et hint af chili...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-

Navigation

Sociale medier