Ingredienser
- 1 blomkål
- 2 spsk. fløde
- 1 spsk. smør
- 20 skiver peperoni (eller anden pølse)
- 2 dl. revet mozzarella
- Salt og peber
Sådan gør du
- Skyld blomkål, og skær det i mindre stykker.
- Læg blomkålsstykkerne i en skål sammen med 2 spsk. fløde og 1 spsk. smør.
- Sæt skålen i mikroovnen (uden låg) ved høj varme i 10 min.
- Rør blomkålsblandingen sammen.
- Sæt skålen tilbage i mikroovnen ved høj varme i yderligere 6 min.
- Blend blomkålsblandingen sammen med 8 skiver peperoni og lidt under halvdelen af den revne mozzarella. Smag til med salt og peber.
- Fordel den blendede blomkålsblanding i et ildfast fad. Drys den resterende del af mozzarellaen ovenpå sammen med de sidste stykker peperoni. - Bag i ovnen ved 190 c. i 20 min.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-