Ingredienser
- 450 g. hakket kylling
- 1 løg
- 1 fed hvidløg
- 2 tsk. spidskommen
- 1 ds. majs (drænet)
- 1 ds. blackbeans (drænet)
- 1 ds. hakkede tomater
- ½ glas jalapenos
- 170 g. quinoa
- 2 kyllingebouillonterninger
- 1 avokado
Sådan gør du
- Skræl og hak løget. Pres hvidløget, og hak jalapenos.
- Brun det hakkede kød i en gryde ved medium varme. Hæld overskydende væske fra.
- Tilsæt løg, hvidløg og spidskommen, og lad det stege indtil løget er gennemstegt.
- Tilsæt majs, blackbeans, tomater, jalapenos, quinoa og kyllingebouillonterninger sammen med 3 ½ dl. vand.
- Sæt temperaturen lidt ned, læg låg på gryden, og lad den småkoge i 15 min. Imens skæres avokadoen i tern.
- Tag gryden af varmen og server sammen med avokadostykker.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-