Ingredienser
- 450 g. hakket kylling
- 1 løg
- 1 fed hvidløg
- 2 tsk. spidskommen
- 1 ds. majs (drænet)
- 1 ds. blackbeans (drænet)
- 1 ds. hakkede tomater
- ½ glas jalapenos
- 170 g. quinoa
- 2 kyllingebouillonterninger
- 1 avokado
Sådan gør du
- Skræl og hak løget. Pres hvidløget, og hak jalapenos.
- Brun det hakkede kød i en gryde ved medium varme. Hæld overskydende væske fra.
- Tilsæt løg, hvidløg og spidskommen, og lad det stege indtil løget er gennemstegt.
- Tilsæt majs, blackbeans, tomater, jalapenos, quinoa og kyllingebouillonterninger sammen med 3 ½ dl. vand.
- Sæt temperaturen lidt ned, læg låg på gryden, og lad den småkoge i 15 min. Imens skæres avokadoen i tern.
- Tag gryden af varmen og server sammen med avokadostykker.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-