Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonMexikansk gryderet - opskrift - Madkogebogen
Mexikansk gryderet
Mexikansk gryderet
Mexikansk gryderet
Mexikansk gryderet

Mexikansk gryderet - opskrift

Til 4 personer

Ingredienser
- 450 g. hakket kylling
- 1 løg
- 1 fed hvidløg
- 2 tsk. spidskommen
- 1 ds. majs (drænet)
- 1 ds. blackbeans (drænet)
- 1 ds. hakkede tomater
- ½ glas jalapenos
- 170 g. quinoa
- 2 kyllingebouillonterninger
- 1 avokado

Sådan gør du
- Skræl og hak løget. Pres hvidløget, og hak jalapenos.
- Brun det hakkede kød i en gryde ved medium varme. Hæld overskydende væske fra.
- Tilsæt løg, hvidløg og spidskommen, og lad det stege indtil løget er gennemstegt.
- Tilsæt majs, blackbeans, tomater, jalapenos, quinoa og kyllingebouillonterninger sammen med 3 ½ dl. vand.
- Sæt temperaturen lidt ned, læg låg på gryden, og lad den småkoge i 15 min. Imens skæres avokadoen i tern.
- Tag gryden af varmen og server sammen med avokadostykker.



Forslag til


Flere gode opskrifter!


Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...
Pasta m. soltørret tomat pesto

Pasta m. soltørret tomat pesto

Fantastisk pastraret med bacon og soltørret tomat pesto...
Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Pasta og kødsovs med et hint af chili...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-

Navigation

Sociale medier