Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonBaguette m. butternutsquash - opskrift - Madkogebogen
Baguette m. butternutsquash
Baguette m. butternutsquash
Baguette m. butternutsquash
Baguette m. butternutsquash

Baguette m. butternutsquash - opskrift

Til - personer

Ingredienser
- 1 medium butternut squash
- 3 fed hvidløg
- 3 spsk. smør
- 3 ½ dl. revet asiago ost (kan erstattes med parmesan)
- 2 tsk. friskhakket timian
- 2 tsk. friskhakket rosmarin
- 1 ½ dl. hakkede pekannødder
- Salt og peber

- 1 baguette


Sådan gør du
- Skær butternut squash over på langs. Fjern kernerne med en ske. Læg de to halvdele i et ildfast fad, med den skårne side nedad. Hæld 3 cm vand i bunden af fadet. Bag i ovnen ved 170 c. i ca. 1 time, indtil den er mør.
- Pres hvidløget.
- Tag kødet af butternut squashen ud med en ske, og læg det i en skål.
- Steg det pressede hvidløg i en pande ved medium varme til det er gyldent.
- Rør det stegte hvidløg i skålen med butternut squashen. Tilsæt 1 dl. af asiago osten, timian og rosmarin. Rør grundigt.
- Rør de hakkede pekannødder i.
- Skær baguetten i tynde skiver og rist dem. Sprinkle baguettestykkerne med det resterende revne ost og bag dem i ovnen til osten begynder at smelte (ca. 2 min.).
- Læg en spsk. af butternut squashblandingen på hvert stykke og server.

Tip: Hvis du gerne vil have butternut squash blandingen mere cremet, kan du tilsætte 100 g. philadelphia.



Forslag til


Flere gode opskrifter!


Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...
Pasta m. soltørret tomat pesto

Pasta m. soltørret tomat pesto

Fantastisk pastraret med bacon og soltørret tomat pesto...
Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Pasta og kødsovs med et hint af chili...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-

Navigation

Sociale medier