Ingredienser
- 1 medium butternut squash
- 3 fed hvidløg
- 3 spsk. smør
- 3 ½ dl. revet asiago ost (kan erstattes med parmesan)
- 2 tsk. friskhakket timian
- 2 tsk. friskhakket rosmarin
- 1 ½ dl. hakkede pekannødder
- Salt og peber
- 1 baguette
Sådan gør du
- Skær butternut squash over på langs. Fjern kernerne med en ske. Læg de to halvdele i et ildfast fad, med den skårne side nedad. Hæld 3 cm vand i bunden af fadet. Bag i ovnen ved 170 c. i ca. 1 time, indtil den er mør.
- Pres hvidløget.
- Tag kødet af butternut squashen ud med en ske, og læg det i en skål.
- Steg det pressede hvidløg i en pande ved medium varme til det er gyldent.
- Rør det stegte hvidløg i skålen med butternut squashen. Tilsæt 1 dl. af asiago osten, timian og rosmarin. Rør grundigt.
- Rør de hakkede pekannødder i.
- Skær baguetten i tynde skiver og rist dem. Sprinkle baguettestykkerne med det resterende revne ost og bag dem i ovnen til osten begynder at smelte (ca. 2 min.).
- Læg en spsk. af butternut squashblandingen på hvert stykke og server.
Tip: Hvis du gerne vil have butternut squash blandingen mere cremet, kan du tilsætte 100 g. philadelphia.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-