Ingredienser
- 1 medium butternut squash
- 3 fed hvidløg
- 3 spsk. smør
- 3 ½ dl. revet asiago ost (kan erstattes med parmesan)
- 2 tsk. friskhakket timian
- 2 tsk. friskhakket rosmarin
- 1 ½ dl. hakkede pekannødder
- Salt og peber
- 1 baguette
Sådan gør du
- Skær butternut squash over på langs. Fjern kernerne med en ske. Læg de to halvdele i et ildfast fad, med den skårne side nedad. Hæld 3 cm vand i bunden af fadet. Bag i ovnen ved 170 c. i ca. 1 time, indtil den er mør.
- Pres hvidløget.
- Tag kødet af butternut squashen ud med en ske, og læg det i en skål.
- Steg det pressede hvidløg i en pande ved medium varme til det er gyldent.
- Rør det stegte hvidløg i skålen med butternut squashen. Tilsæt 1 dl. af asiago osten, timian og rosmarin. Rør grundigt.
- Rør de hakkede pekannødder i.
- Skær baguetten i tynde skiver og rist dem. Sprinkle baguettestykkerne med det resterende revne ost og bag dem i ovnen til osten begynder at smelte (ca. 2 min.).
- Læg en spsk. af butternut squashblandingen på hvert stykke og server.
Tip: Hvis du gerne vil have butternut squash blandingen mere cremet, kan du tilsætte 100 g. philadelphia.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-