Ingredienser
- 700 g. melede kartofler
- Olie til friturestegning
- 1 tsk. Panch-phoron (kan erstattes med indisk krydderiblanding)
- 1 tsk. gurkemeje
- ½ tsk. cayennepeber
- 1 spsk. mel
- Salt
- Raita til servering
Sådan gør du
- Forvarm ovnen til 230 c.
- Læg kartoflerne på en bageplade i midten af ovnen, og bag dem til de er møre (ca. 35 - 40 min. afhængigt af størrelsen på kartoflerne).
- Imens steges krydderierne i en gryde i en tsk. olie i 1 min.
- Når kartoflerne er kølet ned tages skrællen af og kartoflerne moses med en gaffel i en skål.
- Rør 1 tsk. salt i, sammen med krydderiblandingen fra gryden og mel.
- Form kartoffeldejen til små cylinderformede stykker, ca. 4 cm. lange og 2 cm. brede.
- Frituresteg kartoffelstykkerne, ca. 8 - 10 ad gangen, i ca. 2-3 min., til de er gyldenbrune. Tag kartoffelstykkerne op af gryden med en hullet ske, og læg dem op på en plade med køkkenrulle. Sprinkle med salt og server med det samme med raita.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-