Ingredienser
- 1 dl. mayonnaise
- 3 spsk. dijonsennep
- 1 citron (både skræl og saft skal bruges)
- 2 tsk. estragon
- 1 tsk. sort peber
- ½ tsk. salt
- 16 friske asparges
- 4 kyllingebrystfiletter
- 4 skiver provolone el. mozzarella ost
- 2 ½ dl. rasp
- Artiskokker eller en frisk salat til servering
Sådan gør du
- Trim asparges og læg dem i en gryde med kogende vand i ca. 1-2 min.
- Riv skallen af citronen på et rivejern. Pres derefter saften ud af citronen.
- I en skål blandes mayonnaise, sennep, citronsaft, citronskal, estragon og salt og peber.
- Bank kyllingebrysterne flade med en kødhammer (el. hvad du har ved hånden), til de er ca. 1 cm. i højden.
- Læg en skive ost i hver af kyllingefiletterne sammen med nogle asparges, og rul dem sammen. Læg dem i et smurt ildfast fad med lukningen nedad.
- Fordel mayonnaiseblandingen udover kyllingestykkerne, og fordel herefter raspen udover. Pres let raspen ned i kødet med fingrene.
- Bag i en forvarmet ovn på 250 c. i ca. 25 min. til kyllingen er helt gennemstegt.
- Server med artiskokker eller en lækker salat.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-