Ingredienser
- 1 dl. mayonnaise
- 3 spsk. dijonsennep
- 1 citron (både skræl og saft skal bruges)
- 2 tsk. estragon
- 1 tsk. sort peber
- ½ tsk. salt
- 16 friske asparges
- 4 kyllingebrystfiletter
- 4 skiver provolone el. mozzarella ost
- 2 ½ dl. rasp
- Artiskokker eller en frisk salat til servering
Sådan gør du
- Trim asparges og læg dem i en gryde med kogende vand i ca. 1-2 min.
- Riv skallen af citronen på et rivejern. Pres derefter saften ud af citronen.
- I en skål blandes mayonnaise, sennep, citronsaft, citronskal, estragon og salt og peber.
- Bank kyllingebrysterne flade med en kødhammer (el. hvad du har ved hånden), til de er ca. 1 cm. i højden.
- Læg en skive ost i hver af kyllingefiletterne sammen med nogle asparges, og rul dem sammen. Læg dem i et smurt ildfast fad med lukningen nedad.
- Fordel mayonnaiseblandingen udover kyllingestykkerne, og fordel herefter raspen udover. Pres let raspen ned i kødet med fingrene.
- Bag i en forvarmet ovn på 250 c. i ca. 25 min. til kyllingen er helt gennemstegt.
- Server med artiskokker eller en lækker salat.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-