Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonOksegyros med tzatziki - opskrift - Madkogebogen
Oksegyros med tzatziki
Oksegyros med tzatziki
Oksegyros med tzatziki
Oksegyros med tzatziki

Oksegyros med tzatziki - opskrift

Til 4-6 personer

Ingredienser
- 1 kg. hakket oksekød
- 1 spsk. olivenolie
- 1 løg
- ½ dl. jomfruolivenolie
- 3 fed hvidløg
- 1 tsk. oregano
- ½ tsk. salt
- ¼ tsk. peber
- 2 spsk. friskpresset citron

- Pitabrød
- Tomat og salat til salat

Tzatziki:
- 2 ½ dl. græsk yoghurt
- 2 ½ dl. agurk skåret i tern
- 2 spsk. frisk dild (1 spsk. tørret dild kan bruges)
- ¼ tsk. salt
- 1 fed hvidløg (presset)


Sådan gør du
- Pres hvidløg og hak løget.
- Opvarm 1 spsk. olivenolie i en gryde ved medium varme.
- Brun det hakkede oksekød i gryden.
- I en skål blandes ½ dl. olivenolie, hvidløg, oregano, salt, peber og citronsaft.
- Rør blandingen i gryden sammen med det hakkede løg.
- Læg låg på gryden, og lad kødblandingen koge i 1 times tid eller mere.
- Bland alle ingredienser til tzatziki sammen i en skål. Smag til med salt og peber.
- Smag kødblandingen til med salt og peber og server sammen med pitabrød, tzatziki, salat og tomater.



Forslag til


Flere gode opskrifter!


Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...
Pasta m. soltørret tomat pesto

Pasta m. soltørret tomat pesto

Fantastisk pastraret med bacon og soltørret tomat pesto...
Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Pasta og kødsovs med et hint af chili...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-

Navigation

Sociale medier