Ingredienser
- 170 g. babyspinat
- 4 tortillas
- 1 knivspids salt
- 230 g. revet cheddarost
- Stærk salsa
- 2 kyllingefileter
- Olie eller smør til stegning
Sådan gør du
- I en gryde koges de 2 kyllingefileter i vand i ca. 20 min. til kødet ikke længere er rødt i midten. Skær de færdigkogte kyllingefileter i tern.
- Damp spinaten i en gryde, med 2 dl. letsaltet vand i bunden, under låg i ca. 5 min. Læg spinaten i en si og skyl med koldt vand. Når spinaten er kølet af presses det sidste vand ud med hænderne.
- Opvarm lidt fedstof (enten smør eller olie) på en pande ved medium varme.
- Læg en tortilla på panden. Drys et jævnt lag revet ost ovenpå sammen med en fjerdedel af spinaten.
- Når osten er ved at smelte, fordeles kyllingeternene og salsa ovenpå halvdelen af tortillaen.
- Fold nu den halvdel af tortillaen, uden kylling og salsa, ovenpå den anden halvdel, så tortillaen bliver halvmåneformet.
- Lad den stege omkring 1 min. mere, og tag den herefter af panden. Forsæt på samme måde med de resterende 3 tortillas.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-