Ingredienser
- 1 tsk. smør
- 1 porre
- 2 kyllinge- eller grønsagsbouillonterninger
- 3 kviste timian
- 5 dl. kartoffelmos
- Salt og peber
Sådan gør du
- Skyl pore. Skær først på langs og hak derefter.
- I en stor gryde smeltes smørret. Tilsæt det hakkede porre, og lad det stege under omrøring i ca. 3 min.
- Tilsæt ca. 800 ml. vand sammen med bouillonterningerne og timianbladene. Bring i kog.
- Sæt varmen ned, til suppen simrer, og pisk kartoffelmosen i. Lad suppen simre til den er gennemvarm. Smag til med salt og peber.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-