Ingredienser
- 1 tsk. smør
- 1 porre
- 2 kyllinge- eller grønsagsbouillonterninger
- 3 kviste timian
- 5 dl. kartoffelmos
- Salt og peber
Sådan gør du
- Skyl pore. Skær først på langs og hak derefter.
- I en stor gryde smeltes smørret. Tilsæt det hakkede porre, og lad det stege under omrøring i ca. 3 min.
- Tilsæt ca. 800 ml. vand sammen med bouillonterningerne og timianbladene. Bring i kog.
- Sæt varmen ned, til suppen simrer, og pisk kartoffelmosen i. Lad suppen simre til den er gennemvarm. Smag til med salt og peber.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-