Ingredienser
- 3 store auberginer
- 3 æg
- 250 g. parmesan
- 1 fed hvidløg
- 5 spsk. olivenolie
- 800 g. arrabiata
- Friske basilikumsblade
- Salt og peber
Sådan gør du
- Skær auberginerne i skiver på langs. Drys rigeligt med salt ovenpå og lad aubergineskiverne hvile i ca. 30 min. .
- Hak ca. 15 basilikumsblade.
- Pres hvidløgsfeddet og steg det i olien i en gryde.
- Tilsæt arrabiata, hakkede basilikumsblade og smag til med salt. Lad tomatblandingen simre uden låg. Rør jævnligt
- Skyl aubergineskiverne under vand og tør dem med et viskestykke.
- Pisk de tre æg i en tallerken med lidt salt.
- Dyb auberginestykkerne i det sammenpiskede æg, og steg dem på panden med lidt smør eller olie på begge sider til de bliver gyldne. Lad de færdigstegte aubergineskiver dryppe af på et stykke bagepapir.
- Opvarm ovnen på 200 c.
- Smør et ildfast fad med lidt olie. Fordel lidt af tomatblandingen i bunden, læg derefter aubergineskiver ovenpå og drys med ost. Forsæt i 2 eller 3 lag. Afslut med tomat og ost.
- Bag i 25 min. til retten er gylden ovenpå.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-