Ingredienser
- 3 store auberginer
- 3 æg
- 250 g. parmesan
- 1 fed hvidløg
- 5 spsk. olivenolie
- 800 g. arrabiata
- Friske basilikumsblade
- Salt og peber
Sådan gør du
- Skær auberginerne i skiver på langs. Drys rigeligt med salt ovenpå og lad aubergineskiverne hvile i ca. 30 min. .
- Hak ca. 15 basilikumsblade.
- Pres hvidløgsfeddet og steg det i olien i en gryde.
- Tilsæt arrabiata, hakkede basilikumsblade og smag til med salt. Lad tomatblandingen simre uden låg. Rør jævnligt
- Skyl aubergineskiverne under vand og tør dem med et viskestykke.
- Pisk de tre æg i en tallerken med lidt salt.
- Dyb auberginestykkerne i det sammenpiskede æg, og steg dem på panden med lidt smør eller olie på begge sider til de bliver gyldne. Lad de færdigstegte aubergineskiver dryppe af på et stykke bagepapir.
- Opvarm ovnen på 200 c.
- Smør et ildfast fad med lidt olie. Fordel lidt af tomatblandingen i bunden, læg derefter aubergineskiver ovenpå og drys med ost. Forsæt i 2 eller 3 lag. Afslut med tomat og ost.
- Bag i 25 min. til retten er gylden ovenpå.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-