Ingredienser
Lasagneplader:
- 2 auberginer
- Salt
Bechamelsauce:
- 5 dl. sødmælk
- 2 spsk. smør
- 2 spsk. mel
- 1 tsk. salt
- ½ tsk. peber
- ½ tsk. muskat
- 1 håndfuld revet parmesan
Kødsovs:
- 500 g. hakket oksekød
- Knorr lasagne krydderimix
- Evt. grønsager fx gulerødder, tomat og peberfrugt.
Sådan gør du
- Skær auberginerne i skiver på langs. Drys rigeligt med salt ovenpå og lad aubergineskiverne hvile i ca. 30 min.
- Brun det hakkede oksekød i en gryde. Rør Knorr lasagne krydderimix i. (tilsæt evt. nogle hakkede grønsager i kødblandingen)
- Smelt 2 spsk. smør i en gryde, og rør 2 spsk. mel deri med et piskeris. Når du har en fast melklump tilsættes mælken. Når mælken begynder at simre tilsættes muskat, parmesan og salt og peber. Rør til bechamelsaucen får den rette tykkelse.
- Skyl aubergineskiverne under vand og tør dem med et viskestykke.
- Fordel lidt af kødblandingen i bunden af et ildfast fad, læg derefter aubergineskiver ovenpå og noget bechamelsauce. Forsæt i 2 eller 3 lag. Afslut med bechamelsauce.
- Bag i ca. 35 min. ved 170 c. til retten er gylden ovenpå.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-