Ingredienser
Råkost:
- ½ hvidkål
- 2 fennikel
- 2 avokado
- 1 håndfuld dild
- 1 håndfuld mynteblade
- 1 fed hvidløg
- 1 tsk. friskpresset citronsaft
- Salt og peber
Kødboller:
- 800 g. hakket oksekød
- 2 fed hvidløg
- 1 spsk. hakket chili
- 1 håndfuld hakket persille
- 2 æg
- Salt og peber
Sådan gør du
- Riv hvidkål og fennikel på et rivejern og læg i en skål.
- Hak dild og mynteblade fint. Bland i skålen med fennikel og hvidkål.
- Pres hvidløget. Fjern skræl og sten fra de 2 avokadoer og mos avokadokødet med en gaffel. Bland det pressede hvidløg i den moste avokado. Smag til med salt og citronsaft.
- Fordel avokadoblandingen ovenpå råkosten i skålen.
- Så skal kødbollerne laves. Pres hvidløget og pisk de 2 æg sammen.
- Bland alle ingredienserne til kødfarsen sammen i en skål, form dem til små kødboller og steg dem på panden i lidt olie.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-