Ingredienser
Råkost:
- ½ hvidkål
- 2 fennikel
- 2 avokado
- 1 håndfuld dild
- 1 håndfuld mynteblade
- 1 fed hvidløg
- 1 tsk. friskpresset citronsaft
- Salt og peber
Kødboller:
- 800 g. hakket oksekød
- 2 fed hvidløg
- 1 spsk. hakket chili
- 1 håndfuld hakket persille
- 2 æg
- Salt og peber
Sådan gør du
- Riv hvidkål og fennikel på et rivejern og læg i en skål.
- Hak dild og mynteblade fint. Bland i skålen med fennikel og hvidkål.
- Pres hvidløget. Fjern skræl og sten fra de 2 avokadoer og mos avokadokødet med en gaffel. Bland det pressede hvidløg i den moste avokado. Smag til med salt og citronsaft.
- Fordel avokadoblandingen ovenpå råkosten i skålen.
- Så skal kødbollerne laves. Pres hvidløget og pisk de 2 æg sammen.
- Bland alle ingredienserne til kødfarsen sammen i en skål, form dem til små kødboller og steg dem på panden i lidt olie.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-