Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonRød thailandsk karry - opskrift - Madkogebogen
Rød thailandsk karry
Rød thailandsk karry
Rød thailandsk karry
Rød thailandsk karry

Rød thailandsk karry - opskrift

Til 2 personer

Ingredienser
- 1 spsk. kokosolie
- 1 - 1 1/2 spsk. rød karrypasta
- 1 dåse kokosmælk
- 1 spsk. soya
- 1 spsk. fiskesauce
- 1 spsk. peanutbutter
- 1 spsk. rørsukker
- 2 kaffir limeblade
- 2 kyllingefileter
- 300 g. hvidkål

- Evt. friskhakkede koriander til pynt

Sådan gør du
- I en gryde koges de 2 kyllingefileter i vand i ca. 20 min. til kødet ikke længere er rødt i midten. Skær de færdigkogte kyllingefileter i tern.
- Smelt kokosolien i en stor gryde og steg karrypastaen deri.
- Tilsæt kokosmælk. Rør godt.
- Tilsæt soya, fiskesauce, peanutbutter, rørsukker og kaffir limeblade. Lad simre ved lav varme.
- Tilsæt nu kyllingetern sammen med den revne hvidkål og lad det simre i yderligere 3-5 min.
- Server.



Forslag til


Flere gode opskrifter!


Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...
Pasta m. soltørret tomat pesto

Pasta m. soltørret tomat pesto

Fantastisk pastraret med bacon og soltørret tomat pesto...
Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Pasta og kødsovs med et hint af chili...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-

Navigation

Sociale medier