Ingredienser
- 1 spsk. kokosolie
- 1 - 1 1/2 spsk. rød karrypasta
- 1 dåse kokosmælk
- 1 spsk. soya
- 1 spsk. fiskesauce
- 1 spsk. peanutbutter
- 1 spsk. rørsukker
- 2 kaffir limeblade
- 2 kyllingefileter
- 300 g. hvidkål
- Evt. friskhakkede koriander til pynt
Sådan gør du
- I en gryde koges de 2 kyllingefileter i vand i ca. 20 min. til kødet ikke længere er rødt i midten. Skær de færdigkogte kyllingefileter i tern.
- Smelt kokosolien i en stor gryde og steg karrypastaen deri.
- Tilsæt kokosmælk. Rør godt.
- Tilsæt soya, fiskesauce, peanutbutter, rørsukker og kaffir limeblade. Lad simre ved lav varme.
- Tilsæt nu kyllingetern sammen med den revne hvidkål og lad det simre i yderligere 3-5 min.
- Server.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-