Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonMiddelhavs kylling - opskrift - Madkogebogen
Middelhavs kylling
Middelhavs kylling
Middelhavs kylling
Middelhavs kylling

Middelhavs kylling - opskrift

Til 4 personer

Ingredienser
Paprika olie:
- 2 dl. olivenolie
- 2 spsk. paprika
- 1 spsk. chilipulver
- 2 fed hvidløg
- Salt og peber

Til resten af retten:
- 4 kyllingefileter
- 2 ds. kikærter (drænede)
- 1 håndfuld friske basilikumblade
- 1 spsk. olivenolie
- 250 g. cherrytomater
- 2 dl. græsk yoghurt

- Couscous til servering

Sådan gør du
- Pres hvidløgsfeddene og bland derefter alle ingredienserne til paprikaolien i en skål.
- Rør 1 spsk. af paprikaolien i den græske yoghurt.
- Læg kyllingefileterne i et ildfast fad, og fordel 2/3 af den resterende paprikaolie udover. Fileterne skal være helt dækkede af olie.
- Varm kyllingefileterne i ovnen ved 175 c. i 30 min.
- Skær cherrytomaterne i halve, og bland dem sammen med kikærterne i en skål sammen med det sidste paprikaolie og de friske basilikumblade.
- Når kyllingefileterne har været i ovnen i 30 min., fordeles tomatblandingen udover, og retten bages i yderligere 30 min.
- Server sammen med couscous og den græske yoghurt med paprikasmag.



Forslag til


Flere gode opskrifter!


Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...
Pasta m. soltørret tomat pesto

Pasta m. soltørret tomat pesto

Fantastisk pastraret med bacon og soltørret tomat pesto...
Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Pasta og kødsovs med et hint af chili...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-

Navigation

Sociale medier