Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonPaleogryde - opskrift - Madkogebogen
Paleogryde
Paleogryde
Paleogryde
Paleogryde

Paleogryde - opskrift

Til 4 personer

Ingredienser
- 500 g. hakket oksekød
- 1 løg
- ½ kålhoved (både rød- og hvidkål kan bruges)
- 2 fed hvidløg
- 1 ds. hakkede tomater
- 3 dl. tomatsauce
- Salt og peber
- Olie til stegning

Sådan gør du
- Hak løget og pres hvidløgsfeddene. Hak kål.
- Opvarm stegeolien i en stor dyb pande ved medium varme.
- Steg presset hvidløg og det hakkede løg i olien, til de er bløde og gennemstegte.
- Brun det hakkede oksekød i panden.
- Tilsæt det hakkede kål, dåsetomater, tomatsauce og salt og peber.
- Læg låg på gryden, og lad indholdet simre i 25 min.



Forslag til


Flere gode opskrifter!


Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...
Pasta m. soltørret tomat pesto

Pasta m. soltørret tomat pesto

Fantastisk pastraret med bacon og soltørret tomat pesto...
Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Pasta og kødsovs med et hint af chili...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-

Navigation

Sociale medier