Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonSprød glutenfri pizza - opskrift - Madkogebogen
Sprød glutenfri pizza
Sprød glutenfri pizza
Sprød glutenfri pizza
Sprød glutenfri pizza

Sprød glutenfri pizza - opskrift

Til 2-4 personer

Ingredienser
- 250 g. philadelphia
- 2 æg
- 30 g. revet parmesan
- 1 tsk. hvidløgspulver
- ½ tsk. stødt peber

- Fyld efter eget valg. Vi brugte pesto, brunet oksekød, friske tomatskiver, revet mozzarella og friskhakket basilikum.

Sådan gør du
- Forvarm ovnen på 190 c.
- I lille en gryde opvarmes philadelphiaosten ved lav varme. Når osten er blevet mindre fast, tages gryden af varmen, og der piskes æg, revet parmesan og peber i philadelphiaosten.
- Fordel blandingen ovenpå et stykke bagepapir på en bradepande.
- Bag i ca. 15-20 min., indtil pizzadejen er blevet gylden på toppen.
- Lad pizzadejen køle i ca. 15 min. Med en dejskraber kan du evt. lige sørge for, at pizzadejen ikke sidder fast på bagepapiret.
- Tilsæt fyld på den bagte pizzadej, og giv herefter pizzaen ca. 10 min. i ovnen til osten er smeltet og din topping er gennemvarmet.



Forslag til


Flere gode opskrifter!


Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...
Pasta m. soltørret tomat pesto

Pasta m. soltørret tomat pesto

Fantastisk pastraret med bacon og soltørret tomat pesto...
Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Pasta og kødsovs med et hint af chili...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-

Navigation

Sociale medier