Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonModerne falafel - opskrift - Madkogebogen
Moderne falafel
Moderne falafel
Moderne falafel
Moderne falafel

Moderne falafel - opskrift

Til 2 personer

Ingredienser
- 1 blomkål
- 1 dl. mandelflager
- 1 spsk. spidskommen
- ½ spsk. stødte koriander
- 1 tsk. salt
- ½ tsk. cayennepeber
- 1 tsk. hvidløgspulver
- 2 spsk. friskhakket persille
- 2 æg
- 3 spsk. kokosmel

- Olie til friturestegning

Sådan gør du
- Skyl blomkålen, og skær den i grove buketter. Blend herefter blomkålsbukketterne.
- I en skål blandes den blendede blomkål med mandelflagerne. Tilsæt derefter resten af ingredienserne og rør grundigt.
- Opvarm fritureolien i en gryde. Imens formes ca. 8 falafelbøffer af blandingen i skålen.
- Når olien er helt opvarmet frituresteges falafelbøfferne deri. De skal ca. have 4 min. på hver side. Prøv ikke på at vende falafelbøfferne, før de er blevet brunlige i kanten.
- Lad de færdigstegte falafelbøffer hvile på et stykke køkkenrulle, til alt den overskydende olie er væk.



Forslag til


Flere gode opskrifter!


Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...
Pasta m. soltørret tomat pesto

Pasta m. soltørret tomat pesto

Fantastisk pastraret med bacon og soltørret tomat pesto...
Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Pasta og kødsovs med et hint af chili...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-

Navigation

Sociale medier