Ingredienser
- 1 løg
- 1 rød peberfrugt
- 3 grøntsagsbouillonterninger
- 5 fed hvidløg
- 4 tsk. chilipulver
- 5 1/2 dl. brune linser
- 2 dåser hakkede tomater
- 1 bdt. frisk koriander
- Evt. brune ris og jalapenos til servering
Sådan gør du
- Hak løg, pres hvidløg og skær peberfrugt i tern.
- I en stor gryde ved medium varme steges løg og peberfrugtstern i ca. 6 min. Rør jævnligt.
- Tilsæt 1 dl. vand sammen med de 3 bouillonterninger. Rør til terningerne er helt opløst.
- Tilsæt chilipulver og hvidløg. Rør.
- Tilsæt brune linser, tomater og 1,5 liter vand. Lad retten simre under halvåbent låg ved medium varme i 30 min. (eller indtil linserne er møre)
- Tag låget af gryden, og lad retten koge yderligere 10 min.
- Hak de friske koriander og rør i.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-