Ingredienser
- 1 løg
- 1 rød peberfrugt
- 3 grøntsagsbouillonterninger
- 5 fed hvidløg
- 4 tsk. chilipulver
- 5 1/2 dl. brune linser
- 2 dåser hakkede tomater
- 1 bdt. frisk koriander
- Evt. brune ris og jalapenos til servering
Sådan gør du
- Hak løg, pres hvidløg og skær peberfrugt i tern.
- I en stor gryde ved medium varme steges løg og peberfrugtstern i ca. 6 min. Rør jævnligt.
- Tilsæt 1 dl. vand sammen med de 3 bouillonterninger. Rør til terningerne er helt opløst.
- Tilsæt chilipulver og hvidløg. Rør.
- Tilsæt brune linser, tomater og 1,5 liter vand. Lad retten simre under halvåbent låg ved medium varme i 30 min. (eller indtil linserne er møre)
- Tag låget af gryden, og lad retten koge yderligere 10 min.
- Hak de friske koriander og rør i.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-