Ingredienser
- 500 g. hakket kyllingekød (kylling- el. kalkunrester fra dagen forrinden alternativt)
- 1 stort blomkålshoved
- 400 g. champignoner
- 1 løg
- 1 tsk. tørret timian
- 1 tsk. kyllingkrydder
- Salt og peber
- 2 1/2 dl. revet mozzarella
- Olie til stegning
Sauce
- 2 1/2 dl. creme fraiche
- 1 dl. mayonnaise
- 2 spsk. dijonsennep
- 1/2 tsk. tørret timian
- 1/2 tsk. kyllingkrydder
- 2 dl. revet mozzarella
- 1/2 dl. revet parmesan
Sådan gør du
- Hak blomkålshovedet fint, skær champignonerne i skiver og hak løget.
- Steg det hakkede kyllingekød (eller skær resterne fra dagen forrinden i tern).
- I en skål blandes alle ingredienserne til saucen. Rør grundigt sammen.
- Smør et stort ildfast fad. Læg kyllingekødet deri.
- I en dyb pande opvarmes en smule olie, og svampene steges heri. Når de begynder at blive brunede tages de af panden og lægges i det ildfaste fad.
- I samme pande opvarmes lidt mere olie, og løgene steges deri til de er brunede. Læg de færdigstegte løg i det ildfaste fad.
- Opvarm en lille smule mere olie i samme dybe pande, og steg det finthakkede blomkål deri i ca. 3-4 min. Tilsæt kyllingkrydder, timian, salt og peber og rør.
- Rør blomkål i det ildfaste fad sammen med saucen.
- Drys med mozzarella ost og bag retten i en forvarmet ovn i 40 min. ved 190 c.
- Lad retten køle i 5 min., og server.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-