Ingredienser
- 2 røde peberfrugter
- 2 squash
- 5 spsk. olivenolie
- 1/2 tsk. chiliflager
- 4 spsk. hakkede valnødder
- 500 g. fusilli (pastaskruer)
- Skal fra 1 citron
- 4 spsk. friskrevet pecorinoost
- Salt
Sådan gør du
- Skær de røde peberfrugter i små tern.
- Riv de to squash og pres vandet fra med hænderne.
- Opvarm olien i en wokgryde og steg peberfrugtternene deri i ca. 3 min.
- Tilsæt revet squash, hakkede valnødder og chiliflager og steg i yderligere 3 min. Tilsæt lidt salt og rør jævnligt.
- Imens koges pastaen efter anvisningen på pakken.
- Dræn pasten og rør i wokgryden.
- Rør revet citronskal i.
- Fordel pastablandingen på 4 tallerkener og drys med revet pecorinoost. Server.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-