Ingredienser
- 2 røde peberfrugter
- 2 squash
- 5 spsk. olivenolie
- 1/2 tsk. chiliflager
- 4 spsk. hakkede valnødder
- 500 g. fusilli (pastaskruer)
- Skal fra 1 citron
- 4 spsk. friskrevet pecorinoost
- Salt
Sådan gør du
- Skær de røde peberfrugter i små tern.
- Riv de to squash og pres vandet fra med hænderne.
- Opvarm olien i en wokgryde og steg peberfrugtternene deri i ca. 3 min.
- Tilsæt revet squash, hakkede valnødder og chiliflager og steg i yderligere 3 min. Tilsæt lidt salt og rør jævnligt.
- Imens koges pastaen efter anvisningen på pakken.
- Dræn pasten og rør i wokgryden.
- Rør revet citronskal i.
- Fordel pastablandingen på 4 tallerkener og drys med revet pecorinoost. Server.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-