Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonFusilli m. squash og rød peber - opskrift - Madkogebogen
Fusilli m. squash og rød peber
Fusilli m. squash og rød peber
Fusilli m. squash og rød peber
Fusilli m. squash og rød peber

Fusilli m. squash og rød peber - opskrift

Til 4 personer

Ingredienser
- 2 røde peberfrugter
- 2 squash
- 5 spsk. olivenolie
- 1/2 tsk. chiliflager
- 4 spsk. hakkede valnødder
- 500 g. fusilli (pastaskruer)
- Skal fra 1 citron
- 4 spsk. friskrevet pecorinoost
- Salt

Sådan gør du
- Skær de røde peberfrugter i små tern.
- Riv de to squash og pres vandet fra med hænderne.
- Opvarm olien i en wokgryde og steg peberfrugtternene deri i ca. 3 min.
- Tilsæt revet squash, hakkede valnødder og chiliflager og steg i yderligere 3 min. Tilsæt lidt salt og rør jævnligt.
- Imens koges pastaen efter anvisningen på pakken.
- Dræn pasten og rør i wokgryden.
- Rør revet citronskal i.
- Fordel pastablandingen på 4 tallerkener og drys med revet pecorinoost. Server.



Forslag til


Flere gode opskrifter!


Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...
Pasta m. soltørret tomat pesto

Pasta m. soltørret tomat pesto

Fantastisk pastraret med bacon og soltørret tomat pesto...
Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Pasta og kødsovs med et hint af chili...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-

Navigation

Sociale medier