Ingredienser
- 30 g. saltet smør
- 6 spsk. olivenolie
- 2 fed hvidløg
- 2 spsk. finthakket frisk rosmarin
- 100 g. stenfri kalamata oliven
- 6 artiskokhjerter i olie
- 100 ml. tør hvidvin
- Revet skal fra 1/2 appelsin
- 500 g. rigatoni
- Salt og peber
Sådan gør du
- Dræn artiskokkerne og skær dem i kvarte. Skær oliven i halve. Pres hvidløg.
- Smelt smørret i en wokgryde. Steg hvidløg, rosmarin, oliven og artiskokker deri i ca. 3 min.
- Hæld hvidvin i wokgryden og lad koge i ca. 2 min. til alkoholen fordamper.
- Tilsæt appelsinskal. Rør grundigt sammen og smag til med salt og peber. Tag gryden af varmen.
- Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
- Dræn pasten og rør i wokgryden.
- Opvarm wokgrydens indhold og rør grundigt sammen. Server.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-