Ingredienser
- 30 g. saltet smør
- 6 spsk. olivenolie
- 2 fed hvidløg
- 2 spsk. finthakket frisk rosmarin
- 100 g. stenfri kalamata oliven
- 6 artiskokhjerter i olie
- 100 ml. tør hvidvin
- Revet skal fra 1/2 appelsin
- 500 g. rigatoni
- Salt og peber
Sådan gør du
- Dræn artiskokkerne og skær dem i kvarte. Skær oliven i halve. Pres hvidløg.
- Smelt smørret i en wokgryde. Steg hvidløg, rosmarin, oliven og artiskokker deri i ca. 3 min.
- Hæld hvidvin i wokgryden og lad koge i ca. 2 min. til alkoholen fordamper.
- Tilsæt appelsinskal. Rør grundigt sammen og smag til med salt og peber. Tag gryden af varmen.
- Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
- Dræn pasten og rør i wokgryden.
- Opvarm wokgrydens indhold og rør grundigt sammen. Server.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-