Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonRigatoni m. artiskokker og appelsin - opskrift - Madkogebogen
Rigatoni m. artiskokker og appelsin
Rigatoni m. artiskokker og appelsin
Rigatoni m. artiskokker og appelsin
Rigatoni m. artiskokker og appelsin

Rigatoni m. artiskokker og appelsin - opskrift

Til 4 personer

Ingredienser
- 30 g. saltet smør
- 6 spsk. olivenolie
- 2 fed hvidløg
- 2 spsk. finthakket frisk rosmarin
- 100 g. stenfri kalamata oliven
- 6 artiskokhjerter i olie
- 100 ml. tør hvidvin
- Revet skal fra 1/2 appelsin
- 500 g. rigatoni
- Salt og peber

Sådan gør du
- Dræn artiskokkerne og skær dem i kvarte. Skær oliven i halve. Pres hvidløg.
- Smelt smørret i en wokgryde. Steg hvidløg, rosmarin, oliven og artiskokker deri i ca. 3 min.
- Hæld hvidvin i wokgryden og lad koge i ca. 2 min. til alkoholen fordamper.
- Tilsæt appelsinskal. Rør grundigt sammen og smag til med salt og peber. Tag gryden af varmen.
- Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
- Dræn pasten og rør i wokgryden.
- Opvarm wokgrydens indhold og rør grundigt sammen. Server.



Forslag til


Flere gode opskrifter!


Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...
Pasta m. soltørret tomat pesto

Pasta m. soltørret tomat pesto

Fantastisk pastraret med bacon og soltørret tomat pesto...
Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Pasta og kødsovs med et hint af chili...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-

Navigation

Sociale medier