Ingredienser
- 5 spsk. olivenolie
- 1 løg
- 80 g. kalamata oliven (uden sten)
- 1 rød chili
- 80 g. soltørrede tomater i olie
- 300 g. hakket svinekød (kan erstattes med hakket oksekød)
- 300 g. passata
- 400 g. pasta konkylier
- Salt
Sådan gør du
- Hak løg og chili, og skær oliven i halve. Dræn de soltørrede tomater og hak dem fint.
- Opvarm olien i en wokgryde ved medium varme og steg løg og oliven deri i ca. 2 min.
- Tilsæt det hakkede kød, chili og de soltørrede tomater. Steg i ca. 6 min. Rør jævnligt.
- Rør passata i gryden og lad retten simre i ca. 15 min. Rør jævnligt. Smag til med salt og tag gryden af varmen.
- Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
- Dræn pasten og rør i wokgryden.
- Opvarm grydens indhold og rør grundigt sammen. Server.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-