Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonKonkylier pasta m. soltørrede tomater - opskrift - Madkogebogen
Konkylier pasta m. soltørrede tomater
Konkylier pasta m. soltørrede tomater
Konkylier pasta m. soltørrede tomater
Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Konkylier pasta m. soltørrede tomater - opskrift

Til 4 personer

Ingredienser
- 5 spsk. olivenolie
- 1 løg
- 80 g. kalamata oliven (uden sten)
- 1 rød chili
- 80 g. soltørrede tomater i olie
- 300 g. hakket svinekød (kan erstattes med hakket oksekød)
- 300 g. passata
- 400 g. pasta konkylier
- Salt

Sådan gør du
- Hak løg og chili, og skær oliven i halve. Dræn de soltørrede tomater og hak dem fint.
- Opvarm olien i en wokgryde ved medium varme og steg løg og oliven deri i ca. 2 min.
- Tilsæt det hakkede kød, chili og de soltørrede tomater. Steg i ca. 6 min. Rør jævnligt.
- Rør passata i gryden og lad retten simre i ca. 15 min. Rør jævnligt. Smag til med salt og tag gryden af varmen.
- Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
- Dræn pasten og rør i wokgryden.
- Opvarm grydens indhold og rør grundigt sammen. Server.


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Fancy kylling og ris ret

Fancy kylling ret

Fancy og krydret ret, der kan overskues selv på de travle ugedage...
Krydret indisk gryderet

Krydret indisk gryderet

Fyld dit køkken med duften af skønne indiske krydderier med denne vegetariske gryderet...
Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier