Ingredienser
- 3 spsk. olivenolie
- 1 løg
- 1 spsk. spidskommen
- 2-3 fed hvidløg
- 2 dåser blackbeans
- 1 kyllingbouillonterning (kan erstates med grøntsagsbouillon)
- 1 lille rødløg
- Friskhakkede koriander
- Evt. revet ost, tortillaschips og creme fraiche til servering.
Sådan gør du
- Hak løg fint og pres hvidløg.
- Opvarm olivenolien i en gryde og steg løgene deri.
- Tilsæt spidskommen og lad stege i yderligere 30 sek. Tilsæt hvidløg.
- Tilsæt den ene dåse blackbeans sammen med 1/2 liter vand og bouillonterningen.
- Under omrøring bringes suppen i kog.
- Sluk for varmen og blend suppen.
- Tilsæt den anden anden dåse blackbeans i gryden og bring igen suppen i kog.
- Hak de friske koriander og rødløg fint.
- Server suppen m. koriander og rødløg.
Tip: Suppen egner sig perfekt til nedfrysning.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-