Ingredienser
- 6 spsk. olivenolie
- 1 løg
- 700 ml. passata
- 10 friske basilikumsblade
- 100 ml. fløde
- 500 g. penne
- Salt og peber
Sådan gør du
- Hak løg fint.
- Opvarm olivenolien i en dyb pande ved lav varme. Steg løgene deri til de er gyldne.
- Tilsæt passata og basilikumsblade. Smag til med salt og peber. Lad retten koge ved medium varme i ca. 10 min. Rør jævnligt.
- Rør fløden i og lad koge i yderligere 5 min.
- Imens koges pastaen efter anvisningen på pakken. Dræn derefter.
- Rør flødesaucen i gryden med pastaen og server.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-