Ingredienser
- 6 spsk. olivenolie
- 1 løg
- 700 ml. passata
- 10 friske basilikumsblade
- 100 ml. fløde
- 500 g. penne
- Salt og peber
Sådan gør du
- Hak løg fint.
- Opvarm olivenolien i en dyb pande ved lav varme. Steg løgene deri til de er gyldne.
- Tilsæt passata og basilikumsblade. Smag til med salt og peber. Lad retten koge ved medium varme i ca. 10 min. Rør jævnligt.
- Rør fløden i og lad koge i yderligere 5 min.
- Imens koges pastaen efter anvisningen på pakken. Dræn derefter.
- Rør flødesaucen i gryden med pastaen og server.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-