Ingredienser
- 500 g. flanke bøf
- 1/2 dl. majsmel
- 3 tsk. olivenolie
- 1/2 tsk. friskrevet ingefær
- 1 spsk. presset hvidløg
- 1 dl. vand
- 1 dl. soya
- 1/2 dl. brun sukker
- 1 tsk. chiliflager
Sådan gør du
- Skær flanke bøffen i tynde skiver, og vend dem i en skål med majsmel. Sørg for at strimlerne er helt dækkede med mel.
- Opvarm 1 1/2 tsk. olie i en wokgryde ved medium varme. Steg hvidløg og ingefær i gryden til det begynder at dufte.
- Tilsæt soya, vand, brun sukker og chiliflager. Lad sovsen koge i 2 min., og hæld den derefter over i en skål.
- Ved høj varme tilsættes det sidste olie (1 1/2 tsk.) i samme gryde. Brun bøf skiverne i gryden.
- Når kødet er brunet på alle sider hældes sovsen tilbage i wokgryden. Lad retten koge til sovsen får den rette konsistens (typisk ca. 10 min.).
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-