Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonMongolsk kødret - opskrift - Madkogebogen
Mongolsk kødret
Mongolsk kødret
Mongolsk kødret
Mongolsk kødret

Mongolsk kødret - opskrift

Til 2 personer

Ingredienser
- 500 g. flanke bøf
- 1/2 dl. majsmel
- 3 tsk. olivenolie
- 1/2 tsk. friskrevet ingefær
- 1 spsk. presset hvidløg
- 1 dl. vand
- 1 dl. soya
- 1/2 dl. brun sukker
- 1 tsk. chiliflager

Sådan gør du
- Skær flanke bøffen i tynde skiver, og vend dem i en skål med majsmel. Sørg for at strimlerne er helt dækkede med mel.
- Opvarm 1 1/2 tsk. olie i en wokgryde ved medium varme. Steg hvidløg og ingefær i gryden til det begynder at dufte.
- Tilsæt soya, vand, brun sukker og chiliflager. Lad sovsen koge i 2 min., og hæld den derefter over i en skål.
- Ved høj varme tilsættes det sidste olie (1 1/2 tsk.) i samme gryde. Brun bøf skiverne i gryden.
- Når kødet er brunet på alle sider hældes sovsen tilbage i wokgryden. Lad retten koge til sovsen får den rette konsistens (typisk ca. 10 min.).



Forslag til


Flere gode opskrifter!


Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...
Pasta m. soltørret tomat pesto

Pasta m. soltørret tomat pesto

Fantastisk pastraret med bacon og soltørret tomat pesto...
Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Pasta og kødsovs med et hint af chili...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-

Navigation

Sociale medier