Ingredienser
- 500 g. flanke bøf
- 1/2 dl. majsmel
- 3 tsk. olivenolie
- 1/2 tsk. friskrevet ingefær
- 1 spsk. presset hvidløg
- 1 dl. vand
- 1 dl. soya
- 1/2 dl. brun sukker
- 1 tsk. chiliflager
Sådan gør du
- Skær flanke bøffen i tynde skiver, og vend dem i en skål med majsmel. Sørg for at strimlerne er helt dækkede med mel.
- Opvarm 1 1/2 tsk. olie i en wokgryde ved medium varme. Steg hvidløg og ingefær i gryden til det begynder at dufte.
- Tilsæt soya, vand, brun sukker og chiliflager. Lad sovsen koge i 2 min., og hæld den derefter over i en skål.
- Ved høj varme tilsættes det sidste olie (1 1/2 tsk.) i samme gryde. Brun bøf skiverne i gryden.
- Når kødet er brunet på alle sider hældes sovsen tilbage i wokgryden. Lad retten koge til sovsen får den rette konsistens (typisk ca. 10 min.).
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-