Ingredienser
- 1/2 pakke tærtedej
- 2 dl. hvid cheddarost
- 10-12 asparges
- 4 skiver bacon
- 4 æg
- 1/2 dl. ricottaost
- Salt og peber
Sådan gør du
- Steg bacon på panden og skær enderne af asparges.
- Skær den stegte bacon i tern.
- Forvarm ovnen på 175 c.
- Smør en tærteform, og pres dejen ned i med hænderne.
- Fordel halvdelen af cheddarosten ovenpå dejen, dernæst baconternene og asparges (skær evt. asparges i halve).
- Pisk æggene sammen i en skål. Rør derefter ricottaen i skålen. Fordel æggeblandingen i tærteformen og fordel det sidste cheddarost ovenpå.
- Bag i 20-25 min. til tærten er blevet fast.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-