Ingredienser
- 1/2 pakke tærtedej
- 2 dl. hvid cheddarost
- 10-12 asparges
- 4 skiver bacon
- 4 æg
- 1/2 dl. ricottaost
- Salt og peber
Sådan gør du
- Steg bacon på panden og skær enderne af asparges.
- Skær den stegte bacon i tern.
- Forvarm ovnen på 175 c.
- Smør en tærteform, og pres dejen ned i med hænderne.
- Fordel halvdelen af cheddarosten ovenpå dejen, dernæst baconternene og asparges (skær evt. asparges i halve).
- Pisk æggene sammen i en skål. Rør derefter ricottaen i skålen. Fordel æggeblandingen i tærteformen og fordel det sidste cheddarost ovenpå.
- Bag i 20-25 min. til tærten er blevet fast.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-