Ingredienser
- 2 store kyllingefileter
- 1 1/2 dl. sorte oliven (uden sten i skiver)
- 1 glas artiskokhjerter
- Saften fra 1 lime
- 2 små røde peberfrugter
- 1 spsk. kokosolie
- 2 tsk. oregano
- 1 tsk. tørret timian
- 1 tsk. hvidløgspulver
- 1/2 tsk. løgpulver
- 2 tsk. tørret persille
- 1 tsk. ristede løg
- 1/2 tsk. peber
- Evt. smuldret feta til servering.
Sådan gør du
- Forvarm ovnen på 175 c.
- Skær artiskokkerne i kvarte og skær peberfrugterne i tynde skiver.
- Opvarm kokosolien i en dyb pande ved medium-høj varme og steg kyllingefileterne. Når kyllingefileterne vendes tilsættes peberfrugtsskiverne.
- Tilsæt derefter alle de resterende ingredienser sammen med krydderierne. Rør grundigt.
- Hæld pandens indhold over i et ildfast fad og bag i 15-20 min.
- Serveres med det samme, evt. med smuldret feta over.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-