Ingredienser
- 2 store kyllingefileter
- 1 1/2 dl. sorte oliven (uden sten i skiver)
- 1 glas artiskokhjerter
- Saften fra 1 lime
- 2 små røde peberfrugter
- 1 spsk. kokosolie
- 2 tsk. oregano
- 1 tsk. tørret timian
- 1 tsk. hvidløgspulver
- 1/2 tsk. løgpulver
- 2 tsk. tørret persille
- 1 tsk. ristede løg
- 1/2 tsk. peber
- Evt. smuldret feta til servering.
Sådan gør du
- Forvarm ovnen på 175 c.
- Skær artiskokkerne i kvarte og skær peberfrugterne i tynde skiver.
- Opvarm kokosolien i en dyb pande ved medium-høj varme og steg kyllingefileterne. Når kyllingefileterne vendes tilsættes peberfrugtsskiverne.
- Tilsæt derefter alle de resterende ingredienser sammen med krydderierne. Rør grundigt.
- Hæld pandens indhold over i et ildfast fad og bag i 15-20 min.
- Serveres med det samme, evt. med smuldret feta over.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-