Ingredienser
- 4 tortillas
- 2 modne avokado
- 2 kyllingefileter
- 3 dl. mexikansk ost
- Creme fraiche til servering
- Smør til stegning
Pico de gallo
- 2 tomater
- 1/2 løg
- Friskhakkede koriander
- Limesaft
Sådan gør du
- Steg kyllingefileterne på en pande til de er gennemstegte.
- Mos avokadokødet med en gaffel.
- Hak løg fint og skær tomaterne i små tern og læg i en skål. Pres limesaft udover og rør hakkede koriander i.
- Skær kyllingekødet i tynde skiver.
- Opvarm en pande med lidt smør ved medium varme. Læg den ene tortilla på panden og fordel most avokado på halvdelen af den. Fordel kyllingskiver ovenpå og dernæst pico de gallo og mexikansk ost. Luk tortillaen sammen og vend, så den bliver stegt på den anden side også. Forsæt med de resterende tortillas.
- Server med creme fraiche og overskydende avokadomos og pico de gallo.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-