Ingredienser
- 1 glas enchiladasovs
- 5 dl. mexicansk ost
- 6 tortillas
- 2 kyllingefileter
Sådan gør du
- Skær hvert kyllingebryst i 3-4 mindre stykker, så de hurtigere bliver gennemstegte. Læg kyllingestykkerne i en gryde og fordel enchiladasovs udover. Lad kyllingen blive gennemkogt under låg ved medium varme i ca. 20 min. Rør jævnligt.
- Tag kyllingestykkerne op af gryden og riv dem med to gafler.
- Forvarm ovnen på 190 c.
- I et ildfast fad fordeles først en fjerdedel af enchiladasovsen. Læg to tortillas ovenpå (klip dem evt. til, så de passer bedre i størrelsen). Fordel en tredjedel af den revne kylling ovenpå sammen med 1/3 af osten. Fortsæt med at lagre 2 yderligere lag på samme måde.
- Bag 20-30 min. til osten er begyndt at brune.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-