Ingredienser
- 2 spsk. olivenolie
- 1 tsk. stødt koriander
- 1 tsk. spidskommen
- 1 tsk. karry
- 1 tsk. gurkemeje
- 1 stort blomkålshoved
- 1 tsk. revet ingefær
- 1 tsk. citronskal
- Salt og peber
Sådan gør du
- Forvarm ovnen på 230 c.
- Skær blomkål i små buketer på ca. 2 1/2 cm.
- I en skål blandes koriander, spidskommen, karry og gurkemeje.
- Læg blomkålsbuketerne i skålen og rør, så krydderiblandingen fordeles over jævnt over buketerne.
- Fordel blomkålsbuketerne på et stykke bagepapir på en bageplade. Skrab bunden af skålen og drys den resterende krydderiblanding udover.
- Lad blomkålsbuketerne bage til de begynder at brune (ca. 15 min).
- Læg blomkålsbuketerne på et serveringsfad og fordel ingefær og citronskal udover.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-