Ingredienser
- 2 spsk. olivenolie
- 1 tsk. stødt koriander
- 1 tsk. spidskommen
- 1 tsk. karry
- 1 tsk. gurkemeje
- 1 stort blomkålshoved
- 1 tsk. revet ingefær
- 1 tsk. citronskal
- Salt og peber
Sådan gør du
- Forvarm ovnen på 230 c.
- Skær blomkål i små buketer på ca. 2 1/2 cm.
- I en skål blandes koriander, spidskommen, karry og gurkemeje.
- Læg blomkålsbuketerne i skålen og rør, så krydderiblandingen fordeles over jævnt over buketerne.
- Fordel blomkålsbuketerne på et stykke bagepapir på en bageplade. Skrab bunden af skålen og drys den resterende krydderiblanding udover.
- Lad blomkålsbuketerne bage til de begynder at brune (ca. 15 min).
- Læg blomkålsbuketerne på et serveringsfad og fordel ingefær og citronskal udover.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-