Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonItaliensk spaghetti ret - opskrift - Madkogebogen
Italiensk spaghetti ret
Italiensk spaghetti ret
Italiensk spaghetti ret
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret - opskrift

Til 2-4 personer

Ingredienser
- 250 g. røget pancetta
- 2 spsk. ekstra jomfru olivenolie
- 15 g. saltet smør
- 4 æg
- 4 spsk. friskrevet pecorino romano ost
- 4 spsk. friskhakket fladbladet persille
- 500 g. spaghetti
- Salt og peber

Sådan gør du
- Skær pancettaen i korte strimler med en bredde på ca. 0,5 cm.
- I en pande eller wokgryde opvarmes olien og smørret ved medium varme og pancettaen steges deri i ca. 5 min. Rør jævnligt. Tag derefter panden af varmen.
- I en skål piskes æggene sammen med halvdelen af osten. Tilsæt persillen og rigeligt friskkværnet sort peber.
- Kog pastaen i rigeligt med vand efter anvisningen på pakken. Dræn og hæld tilbage i gryden.
- Bland pancettaen og æggeblandingen i gryden med pastaen med en træske (varmen fra pastaen vil være nok til at give æggene en cremet tekstur).
- Smag til med salt og peber og server med det samme med revet pecorino.


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Fancy kylling og ris ret

Fancy kylling ret

Fancy og krydret ret, der kan overskues selv på de travle ugedage...
Krydret indisk gryderet

Krydret indisk gryderet

Fyld dit køkken med duften af skønne indiske krydderier med denne vegetariske gryderet...
Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier