Ingredienser
- 250 g. røget pancetta
- 2 spsk. ekstra jomfru olivenolie
- 15 g. saltet smør
- 4 æg
- 4 spsk. friskrevet pecorino romano ost
- 4 spsk. friskhakket fladbladet persille
- 500 g. spaghetti
- Salt og peber
Sådan gør du
- Skær pancettaen i korte strimler med en bredde på ca. 0,5 cm.
- I en pande eller wokgryde opvarmes olien og smørret ved medium varme og pancettaen steges deri i ca. 5 min. Rør jævnligt. Tag derefter panden af varmen.
- I en skål piskes æggene sammen med halvdelen af osten. Tilsæt persillen og rigeligt friskkværnet sort peber.
- Kog pastaen i rigeligt med vand efter anvisningen på pakken. Dræn og hæld tilbage i gryden.
- Bland pancettaen og æggeblandingen i gryden med pastaen med en træske (varmen fra pastaen vil være nok til at give æggene en cremet tekstur).
- Smag til med salt og peber og server med det samme med revet pecorino.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-