Ingredienser
- 4 dl. gule linser (Tandoor Dal)
- 11 dl. vand
- 2 grøntsagsbouillonterninger
- 2 spsk. friskrevet ingefær
- 2 tsk. gurkemeje
- 1 spsk. olivenolie
- 2 tsk. sorte kværnede sennepsfrø
- 1 tsk. asafoetida (Hing/Dyvelstræk)
- 1 tsk. garam masala
- 1 medium løg (hakket)
- 2-3 fed presset hvidløg
- 1 habanero (eller anden mildere chili)
- 3 tsk. spidskommen
- 2-3 laurbærblade
- 1 ds. hakkede tomater
Serveres evt. sammen med raita og naanbrød
Sådan gør du
- Løg og hvidløg steges i en gryde i olien ved medium varme. Tilsæt derefter alle krydderierne.
- I gryden tilsættes vand, dåsetomater, bouillonterninger og gule linser. Lad retten koge under låg til linserne er udkogte og retten har risengrødkonsistens. Rør jævnligt.
- Hak habanero og rør i retten.
- Serveres rygende varm med fx raita og naanbrød.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-