Ingredienser
- 4 dl. gule linser (Tandoor Dal)
- 11 dl. vand
- 2 grøntsagsbouillonterninger
- 2 spsk. friskrevet ingefær
- 2 tsk. gurkemeje
- 1 spsk. olivenolie
- 2 tsk. sorte kværnede sennepsfrø
- 1 tsk. asafoetida (Hing/Dyvelstræk)
- 1 tsk. garam masala
- 1 medium løg (hakket)
- 2-3 fed presset hvidløg
- 1 habanero (eller anden mildere chili)
- 3 tsk. spidskommen
- 2-3 laurbærblade
- 1 ds. hakkede tomater
Serveres evt. sammen med raita og naanbrød
Sådan gør du
- Løg og hvidløg steges i en gryde i olien ved medium varme. Tilsæt derefter alle krydderierne.
- I gryden tilsættes vand, dåsetomater, bouillonterninger og gule linser. Lad retten koge under låg til linserne er udkogte og retten har risengrødkonsistens. Rør jævnligt.
- Hak habanero og rør i retten.
- Serveres rygende varm med fx raita og naanbrød.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-