Ingredienser
- 2 ds. hvide bønner (skyllede og drænede)
- 2 kyllingebouillonterninger
- 1 spsk. olivenolie
- 2 kyllingefileter
- 2 løg (hakkede)
- 4 fed hvidløg (pressede)
- 2 habanero (hakket)
- 1 spsk. spidskommen
- evt. lidt ekstra chili
Sådan gør du
- I en stor gryde opvarmes olien, og løg og hvidløg steges deri (ca. 5 min.). Tilsæt derefter hakket habanero, kyllingebouillonterninger og spidskommen sammen med 3 dl. vand.
- Når grydens indhold er begyndt at koge op tilsættes yderligere ½ liter vand sammen med kyllingefileterne.
- Lad retten koge i ca. 30 min. Tag herefter kyllingefileterne op af gryden og riv dem i strimler med to gafler.
- Tilsæt det revne kylling sammen med de hvide bønner i gryden og lad koge op.
- Smag til med salt og peber (og evt. lidt ekstra chili) og server.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-