Ingredienser
- 2 ds. hvide bønner (skyllede og drænede)
- 2 kyllingebouillonterninger
- 1 spsk. olivenolie
- 2 kyllingefileter
- 2 løg (hakkede)
- 4 fed hvidløg (pressede)
- 2 habanero (hakket)
- 1 spsk. spidskommen
- evt. lidt ekstra chili
Sådan gør du
- I en stor gryde opvarmes olien, og løg og hvidløg steges deri (ca. 5 min.). Tilsæt derefter hakket habanero, kyllingebouillonterninger og spidskommen sammen med 3 dl. vand.
- Når grydens indhold er begyndt at koge op tilsættes yderligere ½ liter vand sammen med kyllingefileterne.
- Lad retten koge i ca. 30 min. Tag herefter kyllingefileterne op af gryden og riv dem i strimler med to gafler.
- Tilsæt det revne kylling sammen med de hvide bønner i gryden og lad koge op.
- Smag til med salt og peber (og evt. lidt ekstra chili) og server.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-