Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonPalæo tacoer - opskrift - Madkogebogen
Palæo tacoer
Palæo tacoer
Palæo tacoer
Palæo tacoer

Palæo tacoer - opskrift

Til 2 personer

Ingredienser
- 300 g. blomkål (blendet)
- 2 spsk. kokosmel
- 2 spsk. mandelmel
- 4 store æg
- 1 knivspids salt
- En smule friskværnet sort peber
- Smør eller olie til stegning

Eksempler på fyld:
- kødsovs, avokado, hakket tomat, revet gulerod og creme fraiche (eller hvad du ellers har lyst til)

Sådan gør du
- Skyld og blend blomkål.
- Den blendede blomkål hældes i en skål med et løstsiddende låg og varmes i mikroovnen ved høj varme i ca. 4 min.
- Når blomkålen har kølet, presses vandet ud af den blendede blomkål med hænderne.
- Bland blomkålen med de resterende ingredienser med en træske.
- Opvarm olie eller smør i en pande ved medium varme. Fordel lidt over 1 dl. af blomkålsblandingen ud på panden.
- Lad tortillaen stege i 2-3 minutter, til oversiden ser fast ud og undersiden er gyldenbrun. Vend tortillaen og lad den stege i et minut yderligere, til den er helt fast. Læg den færdige tortilla over på en tallerken og forsæt til der ikke er mere dej (der bliver til ca. 4 tortillas).
- Serveres med fyld efter eget ønske.


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Fancy kylling og ris ret

Fancy kylling ret

Fancy og krydret ret, der kan overskues selv på de travle ugedage...
Krydret indisk gryderet

Krydret indisk gryderet

Fyld dit køkken med duften af skønne indiske krydderier med denne vegetariske gryderet...
Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier