Ingredienser
- 300 g. blomkål (blendet)
- 2 spsk. kokosmel
- 2 spsk. mandelmel
- 4 store æg
- 1 knivspids salt
- En smule friskværnet sort peber
- Smør eller olie til stegning
Eksempler på fyld:
- kødsovs, avokado, hakket tomat, revet gulerod og creme fraiche (eller hvad du ellers har lyst til)
Sådan gør du
- Skyld og blend blomkål.
- Den blendede blomkål hældes i en skål med et løstsiddende låg og varmes i mikroovnen ved høj varme i ca. 4 min.
- Når blomkålen har kølet, presses vandet ud af den blendede blomkål med hænderne.
- Bland blomkålen med de resterende ingredienser med en træske.
- Opvarm olie eller smør i en pande ved medium varme. Fordel lidt over 1 dl. af blomkålsblandingen ud på panden.
- Lad tortillaen stege i 2-3 minutter, til oversiden ser fast ud og undersiden er gyldenbrun. Vend tortillaen og lad den stege i et minut yderligere, til den er helt fast. Læg den færdige tortilla over på en tallerken og forsæt til der ikke er mere dej (der bliver til ca. 4 tortillas).
- Serveres med fyld efter eget ønske.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-