Ingredienser
- 300 g. blomkål (blendet)
- 2 spsk. kokosmel
- 2 spsk. mandelmel
- 4 store æg
- 1 knivspids salt
- En smule friskværnet sort peber
- Smør eller olie til stegning
Eksempler på fyld:
- kødsovs, avokado, hakket tomat, revet gulerod og creme fraiche (eller hvad du ellers har lyst til)
Sådan gør du
- Skyld og blend blomkål.
- Den blendede blomkål hældes i en skål med et løstsiddende låg og varmes i mikroovnen ved høj varme i ca. 4 min.
- Når blomkålen har kølet, presses vandet ud af den blendede blomkål med hænderne.
- Bland blomkålen med de resterende ingredienser med en træske.
- Opvarm olie eller smør i en pande ved medium varme. Fordel lidt over 1 dl. af blomkålsblandingen ud på panden.
- Lad tortillaen stege i 2-3 minutter, til oversiden ser fast ud og undersiden er gyldenbrun. Vend tortillaen og lad den stege i et minut yderligere, til den er helt fast. Læg den færdige tortilla over på en tallerken og forsæt til der ikke er mere dej (der bliver til ca. 4 tortillas).
- Serveres med fyld efter eget ønske.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-