Ingredienser
- 425 g. ricotta ost
- 1 æg
- 300 g. hakket frossen lasagne
- ½ tsk. salt
- ½ tsk. peber
- ½ tsk. muskatnød
- 1 glas Alfredo pasta sauce (450 g.)
- Lasagneplader
- 450 g. revet mozzarellaost
Sådan gør du
- Optø den hakkede spinat og pres den med hænderne, så væden presses ud.
- Forvarm ovnen på 175 c.
- I en skål blandes ricotta, æg, spinat, muskatnød og salt og peber.
- I et ildfast fad fordeles ¼ af Alfredo saucen. Dæk med lasagneplader ovenpå. Fordel herefter halvdelen af ricotta blandingen ovenpå og herefter yderligere et lag Alfredo sauce og 1/3 af mozzarellaosten. Fortsæt på samme måde med et lag mere. Afslut med et lag lasagneplader og den sidste 1/4 af Alfredosaucen.
- Dæk det ildfaste fad med et stykke sølvpapir og bag i 40 min.
- Tag sølvpapiret af og fordel den sidste 1/3 af mozzarellaosten ovenpå. Lad lasagnen bage i yderligere 10 min., til osten er smeltet og lasagnen er blevet gylden.
- Lad lasagnen køle i 10 min. inden servering.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-