Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonAlfredo Lasagne - opskrift - Madkogebogen
Alfredo Lasagne
Alfredo Lasagne
Alfredo Lasagne
Alfredo Lasagne

Alfredo Lasagne - opskrift

Til 4 personer

Ingredienser
- 425 g. ricotta ost
- 1 æg
- 300 g. hakket frossen lasagne
- ½ tsk. salt
- ½ tsk. peber
- ½ tsk. muskatnød
- 1 glas Alfredo pasta sauce (450 g.)
- Lasagneplader
- 450 g. revet mozzarellaost

Sådan gør du
- Optø den hakkede spinat og pres den med hænderne, så væden presses ud.
- Forvarm ovnen på 175 c.
- I en skål blandes ricotta, æg, spinat, muskatnød og salt og peber.
- I et ildfast fad fordeles ¼ af Alfredo saucen. Dæk med lasagneplader ovenpå. Fordel herefter halvdelen af ricotta blandingen ovenpå og herefter yderligere et lag Alfredo sauce og 1/3 af mozzarellaosten. Fortsæt på samme måde med et lag mere. Afslut med et lag lasagneplader og den sidste 1/4 af Alfredosaucen.
- Dæk det ildfaste fad med et stykke sølvpapir og bag i 40 min.
- Tag sølvpapiret af og fordel den sidste 1/3 af mozzarellaosten ovenpå. Lad lasagnen bage i yderligere 10 min., til osten er smeltet og lasagnen er blevet gylden.
- Lad lasagnen køle i 10 min. inden servering.



Forslag til


Flere gode opskrifter!


Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...
Pasta m. soltørret tomat pesto

Pasta m. soltørret tomat pesto

Fantastisk pastraret med bacon og soltørret tomat pesto...
Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Pasta og kødsovs med et hint af chili...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-

Navigation

Sociale medier