Ingredienser
- 425 g. ricotta ost
- 1 æg
- 300 g. hakket frossen lasagne
- ½ tsk. salt
- ½ tsk. peber
- ½ tsk. muskatnød
- 1 glas Alfredo pasta sauce (450 g.)
- Lasagneplader
- 450 g. revet mozzarellaost
Sådan gør du
- Optø den hakkede spinat og pres den med hænderne, så væden presses ud.
- Forvarm ovnen på 175 c.
- I en skål blandes ricotta, æg, spinat, muskatnød og salt og peber.
- I et ildfast fad fordeles ¼ af Alfredo saucen. Dæk med lasagneplader ovenpå. Fordel herefter halvdelen af ricotta blandingen ovenpå og herefter yderligere et lag Alfredo sauce og 1/3 af mozzarellaosten. Fortsæt på samme måde med et lag mere. Afslut med et lag lasagneplader og den sidste 1/4 af Alfredosaucen.
- Dæk det ildfaste fad med et stykke sølvpapir og bag i 40 min.
- Tag sølvpapiret af og fordel den sidste 1/3 af mozzarellaosten ovenpå. Lad lasagnen bage i yderligere 10 min., til osten er smeltet og lasagnen er blevet gylden.
- Lad lasagnen køle i 10 min. inden servering.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-