Ingredienser
- 1 løg (hakket)
- 400 g. kyllingefilet
- 1 spsk. olivenolie
- 3 fed hvidløg (presset)
- 1 rød peberfrugt (skåret i tern)
- 700 g. passata
- 2 kyllingebouillonterninger
- 4 dl. majs
- ½ tsk. cayennepeber
- 1 spsk. oregano
- 2 tsk. spidskommen
- 1 ½ tsk. stødt koriander
- 1 spsk. brun sukker
- 3 ½ dl. ris
- 3 dl. revet ost
Sådan gør du
- Kog kyllingefileterne i en gryde med vand i ca. 10 min, og riv herefter det nykogte kød i strimler med to gafler.
- I en stor gryde opvarmes olivenolien og løg og hvidløg steges deri i ca. 1-2 min.
- Tilsæt peberfrugt og lad stege i yderligere 2 min.
- Tilsæt alle andre ingredienser, undtagen ris, kylling og ost, sammen med 7 dl. vand.
- Når retten koger tilsættes risene. Lad retten koge under låg ved medium / lav varme i ca. 15 - 20 min. til risene er færdigkogte.
- Rør ost og kylling i, og lad kort retten koge op inden servering.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-