Ingredienser
- 1 løg (hakket)
- 400 g. kyllingefilet
- 1 spsk. olivenolie
- 3 fed hvidløg (presset)
- 1 rød peberfrugt (skåret i tern)
- 700 g. passata
- 2 kyllingebouillonterninger
- 4 dl. majs
- ½ tsk. cayennepeber
- 1 spsk. oregano
- 2 tsk. spidskommen
- 1 ½ tsk. stødt koriander
- 1 spsk. brun sukker
- 3 ½ dl. ris
- 3 dl. revet ost
Sådan gør du
- Kog kyllingefileterne i en gryde med vand i ca. 10 min, og riv herefter det nykogte kød i strimler med to gafler.
- I en stor gryde opvarmes olivenolien og løg og hvidløg steges deri i ca. 1-2 min.
- Tilsæt peberfrugt og lad stege i yderligere 2 min.
- Tilsæt alle andre ingredienser, undtagen ris, kylling og ost, sammen med 7 dl. vand.
- Når retten koger tilsættes risene. Lad retten koge under låg ved medium / lav varme i ca. 15 - 20 min. til risene er færdigkogte.
- Rør ost og kylling i, og lad kort retten koge op inden servering.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-