Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonEnchilada kyllingekasserolle - opskrift - Madkogebogen
Enchilada kyllingekasserolle
Enchilada kyllingekasserolle
Enchilada kyllingekasserolle
Enchilada kyllingekasserolle

Enchilada kyllingekasserolle - opskrift

Til 4-6 personer

Ingredienser
- 1 løg (hakket)
- 400 g. kyllingefilet
- 1 spsk. olivenolie
- 3 fed hvidløg (presset)
- 1 rød peberfrugt (skåret i tern)
- 700 g. passata
- 2 kyllingebouillonterninger
- 4 dl. majs
- ½ tsk. cayennepeber
- 1 spsk. oregano
- 2 tsk. spidskommen
- 1 ½ tsk. stødt koriander
- 1 spsk. brun sukker
- 3 ½ dl. ris
- 3 dl. revet ost

Sådan gør du
- Kog kyllingefileterne i en gryde med vand i ca. 10 min, og riv herefter det nykogte kød i strimler med to gafler.
- I en stor gryde opvarmes olivenolien og løg og hvidløg steges deri i ca. 1-2 min.
- Tilsæt peberfrugt og lad stege i yderligere 2 min.
- Tilsæt alle andre ingredienser, undtagen ris, kylling og ost, sammen med 7 dl. vand.
- Når retten koger tilsættes risene. Lad retten koge under låg ved medium / lav varme i ca. 15 - 20 min. til risene er færdigkogte.
- Rør ost og kylling i, og lad kort retten koge op inden servering.



Forslag til


Flere gode opskrifter!


Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...
Pasta m. soltørret tomat pesto

Pasta m. soltørret tomat pesto

Fantastisk pastraret med bacon og soltørret tomat pesto...
Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Pasta og kødsovs med et hint af chili...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-

Navigation

Sociale medier