Ingredienser
- 500 g. hakket oksekød
- 1 ds. tomatsuppe
- 2 ½ dl. salsa
- 1 dl. mælk
- 2 gulerødder (revet eller skåret i skiver)
- 7 tortillas (skåret i firkanter på ca. 2,5 cm.)
- 1 ½ tsk. stødt chili
- Evt. 1 lille dåse ærter
- 2 dl. revet cheddar ost
Evt. avokado og cremefraiche til servering
Sådan gør du
- Brun det hakkede kød og hæld overskydende væde fra.
- I et ildfast fad blandes alle ingredienserne (undtagen halvdelen af osten, der gemmes til senere).
- Læg et stykke sølvpapir over det ildfaste fad og lad rette bage i 30 min. ved 200 c.
- Tag sølvpapiret af, fordel det sidste ost over, og lad retten bage til osten er smeltet.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-